Chior

RAINBOW GOSPEL SINGERS

Biografie Wie zijn  The Rainbow Gospel Singers

The Rainbow Gospel Singers bestaat uit een selectie van de ca. 15 á 25 zangers en solisten uit het Dutch Combined Mass choir.

Door de jaren heen hebben The Rainbow Gospel Singers uiteraard opgetreden in kerken, maar ook bij speciale evenementen zoals, gospelfestivals, jazzmissen, multiculturele festivals en bedrijfsevenementen van nationale en internationale bedrijven, radio en televisie. Ook ondersteunen ze programma’s met bekende artiesten zoals Lee Towers, waarmee ze 10 dagen in het Nieuwe Luxor Theater hebben opgetreden. In 2008 hebben The Rainbow Gospel Singers meegezongen in het concert van Guus Meeuwis in het Philips-stadion.

 

Ook worden The Rainbow Gospel Singers veelvuldig gevraagd voor de muzikale ondersteuning tijdens een huwelijksinzegening. Eerst zal er dan met het bruidspaar zorgvuldig worden besproken wat de wensen zijn t.a.v. het programma en zal er ook van mij uit suggesties worden gedaan. Ook is er een mogelijkheid om een kleinere groep te formeren met uitsluitend piano en een aantal singers. Allemaal afhankelijk van wat de wensen zijn.© Edith Casteleyn 2023 | All rights reserved.